UA-171140605-1

Inspiratie bij “Anders kijken”

Veel belangstelling voor "Anders Kijken"

Veel belangstelling voor “Anders Kijken”

Mike van Lierop, Robert Wiggers, Herman Vreman en Ton van Vroonhoven presenteerden op 19 november het resultaat van hun bijna een jaar durende fotografische samenwerking. In een strak opgezette presentatie leidden ze de geïnteresseerde clubleden langs een groot aantal experimenten.
Het werk werd gepresenteerd onder de noemer “Anders Kijken”. Ton van Vroonhoven lichtte toe dat dit op veel manieren kan worden opgevat. Anders kijken dan niet-fotografen omdat je meer bewust bent van je omgeving, anders kijken omdat je andere fotografische voorkeuren hebt, in andere onderwerpen bent ge├»nteresseerd of meer van groothoek dan van tele houdt en anders kijken omdat je vaker op een plek komt en andere dingen je gaan opvallen.

Gedurende de avond passeerden onderwerpen als lichtschrijven, staalwol slingeren en abstracties met wierook de revue. Ook werd werk getoond van locaties als Industriepark Duisburg, de IJhallen in Amsterdam en grensovergang Bergh. Ook hier werd vooral “anders gekeken”. Een klein spektakel was de demonstratie van staalwol slingeren. De avond werd afgesloten met de Holga-kwis, waarin Holga-lenzen voor Canon en Nikon te winnen waren.

Robert presenteert een van zijn experimenten.

Robert presenteert een van zijn experimenten.

Geef een antwoord

2 × vijf =