UA-171140605-1

Mentoraat succesvol afgerond

Zes beelden uit de mentoraatserie Time Shift van Wim Peters.

Zes beelden uit de mentoraatserie Time Shift van Wim Peters.

Op 8 mei heeft een aantal leden van Fotokring De Liemers hun mentoraat afgerond. Onder leiding van de ervaren mentor Peter van Tuijl presenteerden zij hun eindseries.

Zo waren er foto’s van braakliggende bouwterreinen van Leidy De Boer, stillevens van bloemen en fraaie abstracte fotografie van Wies van Well, mooie architectuurfotografie in boekvorm van Haco Ramaker, foto’s van bijzondere plekken van Ton Nijhuis, sociaal documentaire fotografie over een Italiaanse familie van Annelies van der Vliet-Hendriks, fraaie portretten van mensen van Marlike Poldermans, prachtige bospaden van Dirk de Broekert, foto’s van mensen die even niets doen door Ina Kotterman, stillevens van groenten en fruit in boekvorm van Ivo Scholten, foto’s voor kinderboeken in eigen stijl van Ben Maassen en ware kunstwerken van Wim Peters werden getoond.
Alle deelnemers aan het mentoraat hebben veel geleerd en veel inspiratie opgedaan. Enkele leden zijn nog niet klaar met hun serie en gaan er zeker mee door. Weer anderen waren, geïnspireerd door Peter van Tuijl, zelf verrast over hun eigen fotografie.

Op het Facebook bericht waarin de afsluiting gemeld en Peter bedankt werd reageerde hij met: “Fotokring De Liemers heeft dit schrijven geplaatst. Ik vind het best prettig maar het lijkt nu wel of ik zo belangrijk was. Wees gerust, het zijn altijd de fotografen die geweldige dingen kunnen maken en ook maken. Op een geweldige manier zoals gisteravond op de slotavond weer eens bleek. Het was een feestje, natuurlijk om de heerlijke (inhoudelijke) fotografie én omdat het gewoon een heel leuk en prettig stelletje was om mee te mogen werken”.

Eén van de mentoraatseries, Time Shift van Wim Peters, is hier te bekijken: Wim Peters Kunstkantoor.

Geef een antwoord

twintig − 1 =