UA-171140605-1

Grote belangstelling Bilderbergavond

Veel belangstelling voor de Bilderbergavond.

Veel belangstelling voor de Bilderbergavond.

Zo’n honderd bezoekers trok de door Fotokring De Liemers georganiseerde Bilderbergavond op dinsdag 19 november. Zij kwamen voor de fotobespreking door bondsmentor Janny Wierenga uit Groningen en zij werden niet teleurgesteld. In een vlot tempo becommentarieerde zij ongeveer honderd foto’s die ingezonden waren door 12 fotoclubs uit de afdeling Gelderland-Zuid van de Fotobond.
“De Bilderberg” is een tientallen jaren lage traditie van de afdeling die ooit begonnen is in het Bilderberg Hotel in Oosterbeek. De link met het hotel is verdwenen maar de naam is gebleven. In de loop van de jaren hebben veel bekende fotobesprekers “De Bilderberg” gedaan. Dit jaar was Janny Wierenga gevraagd. Zij heeft veel ervaring in fotobesprekingen en als jurylid van onder andere de bondswedstrijden Foto Individueel en Bondsfotowedstrijd.
Janny was duidelijk in haar commentaar, gaf adviezen en deed aansporingen en ze liet ook haar persoonlijke voorkeuren goed blijken. Daarbij had zij oog voor composities, beeldinhoud en de drijfveren van de fotograaf. Dat was geen gemakkelijke opgave gezien het brede aanbod aan foto’s met erg uiteenlopende thema’s maar Janny wist daar goed mee om te gaan.

Voorzitter Jan Dannenberg bedankt fotobespreekster Janny Wierenga voor haar geanimeerde en deskundige commentaar.

Voorzitter Jan Dannenberg bedankt fotobespreekster Janny Wierenga voor haar geanimeerde en deskundige commentaar.

Een reactie Grote belangstelling Bilderbergavond

  1. janet de graaf schreef:

    Hele leuke avond gehad.
    Mooi werk gezien en Janny heeft alles weer mooi onder woorden weten te brengen. Petje af.

Geef een antwoord

twee × drie =