UA-171140605-1

Te gast bij Favoriet FM

Drie leden van de fotokring waren dinsdag 14 februari te gast in het programma “Uit de kunst” van de Liemerse radiozender Favoriet FM. Wim Peters (voorzitter), Ivo Scholten (voorzitter jubileumcommissie) en Ton van Vroonhoven (bestuurslid) waren uitgenodigd om te praten over het jubileum en over de expositie in het Liemers Museum. Het werd een geanimeerd gesprek dat handelde over het ontstaan van de club, de activiteiten, verschillende benaderingen van fotografie en over wat de fotoclub aan hobbyfotografen te bieden heeft.

Ivo Scholten (rechts) en Wim Peters in de studio van Favoriet FM. Links presentator Jannie Oudendijk. Op de achtergrond technicus/redacteur Peter van Emmenes

Presentator Jannie Oudendijk had zich goed in de club ingeleefd maar werd toch nog verrast door de veelzijdige fotografie en de toepassing daarvan binnen de club. Het boek “Fotokring De Liemers 50 jaar – De huidige stand van zaken” gaf daarbij een goed beeld. Het beeld van fotografie als hobby voor oude mannen was door de Liemersleden eenvoudig te weerleggen.
Aandacht was er in het programma ook voor de bijzondere activiteiten die in het jubileumjaar gepland zijn. In het oog springend is bijvoorbeeld de fotomarathon op 15, 16 en 17 juni.
De uitzending is in de komende dagen nog te beluisteren via “Uitzending gemist” via de website van Favoriet FM of door te klikken op deze link.

Wim Peters (links) en Ivo Scholten in gesprek

Ton van Vroonhoven in de studio van Favoriet FM

2 Reacties op Te gast bij Favoriet FM

  1. Leidy schreef:

    Fijn dat de uitzending nu te beluisteren blijft. Ik had hem ook gemist en dat was toch jammer. Het is een levendig gesprek geweest met veel informatie over onze club.

  2. Ina schreef:

    Dat ziet er geanimeerd uit. Jammer dat ik het niet heb kunnen beluisteren. Is er een opname van gemaakt?

Geef een antwoord

negen + dertien =