UA-171140605-1

Enorme belangstelling voor opening expo f7

Onder een overweldigende publieke belangstelling werd op zondag 4 november de expositie van collectief f7 geopend in de hervormde kerk in Aerdt. Bijna 200 belangstellenden woonden de opening bij.

Overzicht van het voorportaal van de hervormde kerk.

De kerk is thuisbasis van de Kunstkring Het Gelders Eiland. Voorzitter Stoni Scheurer van de kunstkring verzorgde de opening.
f7 is een gelegenheidscollectief van leden van Fotokring De Liemers en bestaat uit Ina Kotterman, Geert Leenders, Ton Nijhuis, Wim Peters, Ivo Scholten, Herman Vreman en Ton van Vroonhoven. Zij werkten een jaar lang aan het project dat de titel “Beelden van De Liemers” heeft gekregen.
Skoeks, een Westervoortse ensemble, zorgde voor een passende muzikale invulling. De viermansband brengt eigen werk in Liemers dialect en naar het Liemers vertaalde nummers van onder andere Gerard van Maasakkers. Het werk sloot naadloos aan bij de thematiek van de tentoonstelling: “Beelden van de Liemers”.
De expositie is nog op de zondagen 11, 18 en 25 november van 14 tot 17 uur te zien in de Hervormde kerk in Aerdt. Ook voor die dagen wordt veel belangstelling verwacht. Veel bezoekers van de opening kondigden aan terug te zullen komen om de foto’s nog eens rustig te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over de opening.

Extra stoelen moesten worden bijgeplaatst om zoveel mogelijk bezoekers een zitplaats te geven.

Een reactie Enorme belangstelling voor opening expo f7

  1. Leidy de Boer schreef:

    Het ziet er enorm gezellig uit. Helaas konden we er niet bij zijn, maar we gaan zeker een van de komende zondagen kijken en genieten.

    Leidy